Učinite nešto za sebe i svoje tijelo već

Danas 

Otvorenje

24 Feb
0

11. siječnja je u sklopu Gradskih bazena svečano otvoren moderno uređeni Fitness studio Gymnasium. Na adresi Stanka Vrza 2, točnije u sklopu gradskih bazena u gornjem dijelu poznati Brodski kineziolog Krunoslav Pracny otvorio je svoj drugi po redu Gymnasium Fitness studio u Slavonskom Brodu koji je opremljen zavidnom opremom.

 

DSC_4143Poznavateljima sportske opreme dovoljno je spomenuti samo da su sprave TechnoGym Selection sa LCD monitorima što govori da trenutno bolje ne postoje. Studio se sastoji od dvije dvorane, jedne sa spravama, dok je druga namijenjena za različite sadržaje: jogu, pilates, aerobik, zumbu i dr.

 

Krunoslav je u sklopu fitness studia Gymnasium za početak uposlio tri djelatnika što je za svaku pohvalu u ovo doba recesije. Samom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik Mirko Duspara sa svojim dogradonačelnicima Hrvojem Andrićem i Teom Tomas Teskerom koji su se tamo zadržali dobar dio vremena koji su ugodno iskoristili za razgovor sa prisutnim posjetiteljima. Na inzistiranje vlasnika fitness studia Gymnasium Krunoslava Pracnyja prisutnima se obratio Mirko Duspara koji je u par rečenica rekao kako je ovaj studio bio dio koji je nedostajao Brodskim bazenima da budu u potpunosti funkcionalni, te nadodao kako je sauna također gotova samo je pitanje sata kada će biti puštena u rad. Fitness studio Gymnasium svoje radno vrijeme prilagodio je radu Gradskih bazena, tako da svakodnevno radi od 9-22 sata, subotom od 9-20sati, dok nedjeljom radi od 16-20sati.

 

Cijene su također prilagođene stanju građana tako da mjesečna članarina za neograničeno svakodnevno treniranje iznosi 230 kuna, tri puta tjedno ili dvanaest dolazaka 200 kuna, dva puta tjedno 170 kuna, dok neograničeno treniranje u vremenu od 9-16 sati iznosi 160 kuna. U ponudi je i godišnja članarina koja iznosi 1.700 kuna, dok za pola godine treba izdvojiti 900 kuna. Studenti i srednjoškolci imaju popust od 20% na redovnu cijenu

[nggallery id=2]

 

Share This Post
Categories:

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

UA-48469080-1